Aflat, zilele acestea, într-o vizită oficială în Sălaj, ambasadorul Federației Ruse în România, Valery Kuzmin, s-a întâlnit azi,17 februarie, și cu prefectul județului, Florin Florian. 

Potrivit reprezentanților Prefecturii Sălaj, la întâlnire au mai fost prezenţi Pavel Alekseenko – secretar în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse, Ionel Ciunt – primarul municipiului Zalău, Gabriel Lavrincic – director comercial Simex SA şi Dan Chiş – director de Cancelarie în cadrul Instituţiei Prefectului.

Prefectul Florin Florian a prezentat câteva aspecte privind oportunităţile economice ale judeţului Sălaj, în principal în domeniul agriculturii şi cel al turismului, menţionând totodată deschiderea instituţiei pentru orice oportunitate de colaborare în aceste domenii.

Ambasadorului Federaţiei Ruse în România, Valery Kuzmin, a precizat la rândul său că, în cadrul vizitei oficiale în Sălaj a vizitat fabrica producătorului de mobilier Simex SA din Şimleu Silvaniei, care are relaţii economice de mai mulţi ani cu companii din Federaţia Rusă şi că şi-ar dori ca şi alte firme din judeţ să urmeze acest exemplu de succes.

Articolul precedentIncendii de vegetație uscată la Zalău și Cehei
Articolul următorFinanțare de la Guvern pentru Spitalul Județean de Urgență Zalău. Cum au fost obținuți banii