Aleşii locali, primarul şi viceprimarii municipiului Zalău, şi-au actualizat recent, conform legii, declaraţiile de avere şi interese. Acestea pot fi vizualizate pe site-ul Primăriei Zalău.

Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău deține, împreună cu soția, un teren intravilan în Crișeni, în suprafață de 2.200 mp, un apartament de 77 mp în Zalău; un imobil în localitatea Beregsău județul Timiș şi o casă de 150 mp în localitatea Crișeni.  Potrivit declaraţiei de avere,  edilul Zalăului are și un autoturism de fabricație germană, din 2001; nu are active financiare, dar în schimb are o datorie de 150.000 de lei la bancă. Primarul Ionel Ciunt a realizat în anul 2018: 150.048 de lei – salariu, 6.972 de lei – în calitate de membru în Consiliul de administraţie la  Asociaţia de Dezvoltare ADI Ecodes şi 12.000 de lei – membru în Consiliul de administraţie la  Asociaţia Regională pentru Dezvoltarea Infrastructurii din bazinul Someş Tisa. De asemenea, soția primarului, doamna Florentina Ciunt, cadru didactic la o şcoală din Zalău  a obţinut din salariu un venit anual de 47.990 de lei, iar din activităţi pedagogice 1.900 de lei.

Viceprimarul Teodor Bălăjel:  venituri din apicultură şi bani la CEC

Viceprimarul municipiului  Zalău, Teodor Bălăjel, aflat la primul mandat,  are potrivit ultimei sale declaraţii  de avere: trei terenuri în localitatea Letca, o casă de locuit în suprafaţă de 70 de mp tot la Letca, un apartament în Zalău cu o suprafaţă 70 mp şi un autoturism Dacia Logan fabricat în anul 2005. La capitolul datorii, viceprimarul Bălăjel este curat ca lacrima şi, în plus, a reuşit să facă economii. Are un depozit bancar la CEC de  46.600 de lei. Veniturile realizate de viceprimarul Zalăului sunt: indemnizaţia – 133.380 de lei, la care se adaugă  8.200 de lei – bani din activităţi apicole. De asemenea, soţia acestuia,  Aurica Bălăjel în calitate de angajat la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS),  a obţinut un venit anual,  salariile cumulate, de 58.693 de lei.

Viceprimarul Fazakas Nicolae are în proprietate multe terenuri

Viceprimarul Zalaului, Nicolae Fazakas, aflat la al doilea mandat, are potrivit declaraţiei de avere  mai multe terenuri: două, intravilan şi agricol, în Zalău; patru terenuri, agricol şi intravilan în Dobrin; un teren agricol în Cehu Silvaniei şi alte cinci, agricol şi intravilan, în localitatea Dioşod comuna Hereclean. De asemenea, acesta mai are în proprietate: un apartament de 24,83 mp în Zalău, o casă de locuit în suprafaţă de 143,2 mp, spaţii comerciale de 58 mp în Dorbin şi un autoturism marca Opel – fabricat în anul 2001. Viceprimarul nu are datorii, însă a reuşit să facă economii la: BCR – 30.432 de lei; BRD – 983 de lei şi Raiffeisen Bank – 5.883 de lei. La capitolul venituri viceprimarul a realizat: 132.838 de lei – indemnizaţie şi 148 de lei – dobânzi. De asemenea, soţia acestuia  Julia Fazakas a realizat un venit de 8.155 de lei – dividende Miki MC Impex SRL,  3.760 de lei – chirie, subvenţie APIA  -1.153 de lei. La toate aceste se mai adăugă şi veniturile copiilor din: alocaţii  3.024 de lei şi bursa elev – 722 de lei.

Articolul precedentBărbat din Cehu Silvaniei, prins beat la volan. Este cercetat de polițiști
Articolul următorIerarhia mediilor de admitere la liceu. Sunt patru absolvenți cu 10 în Sălaj