Casa Județeană de Pensii (CJP) Sălaj informează pensionarii și asigurații din sistemul public de pensii că, pentru a opta serie de bilete de tratament, i-au fost repartizate 210 bilete în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Moneasa, Neptun, Ocna Șugatag, Olănești, Saturn, Sovata, Turda, Tușnad, Tășnad și Vatra Dornei cu începere a tratmentului din 2, 3 și 4 – iulie, în funcție de stațiune. Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi între orele 8.00 -14.00, iar vineri între orele 8.00-13.00. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru seria a opta este 21 iunie, ora 13.00. În cazul neridicării biletelor până la data precizată, acestea pot fi eliberate altor persoane îndreptățite, potrivit legii și în conformitate cu criteriile de acordare a acestora, începând din 24 iunie, până în 1 iulie. Biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear. Potrivir reprezentanților instituției, la eliberarea biletelor de tratament, beneficiarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferent lunii mai 2019, în copie şi original, adeverinţă eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei, precum şi biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate în copie şi original. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.
Până în prezent, în acest an, la CJP Sălaj, au fost depuse 2.648 de cereri privind acordarea de bilete de tratament. Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numerele de telefon 0260/622.990 – 0799/902699 – Compartiment ”Bilete de Tratament”.

Sursa foto: www.radioconstanta.ro

Articolul precedentZălăuanii, invitați la excursia de vară. Traseul cuprinde cele mai frumoase văi din Sălaj, Crasna și Barcău
Articolul următorMii de amenzi au fost aplicate de polițiștii din Sălaj. Ce nereguli au fost constatate