Un bărbat de 41 de ani, este cercetat de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, după ce a  fost depistat în trafic fără permis, beat şi cu autoturismul neînmatriculat. Mai mult, cel în cauză a prezentat poliţiştilor un permis de conducere fals.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, joi, 10 ianuarie 2019, în jurul orei 18.00, pe Drumul Naţional 1F, în localitatea Sălăjeni, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani, din comuna Bocşa. „La controlul documentelor, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile din Ungaria, însă verificările efectuate de poliţişti au stabilit că permisul este fals, iar bărbatul nu este deţinător de permis de conducere. De asemenea, autorizaţia provizorie de circulaţie era expirată din data de 8 martie 2018. La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se precizează în sursa citată.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi uz de fals, fapte prevăzute de Codul Penal.

Articolul precedentSe circulă în condiții de iarnă în județul Sălaj. Nu sunt drumuri blocate
Articolul următorCerșetoare din Sălaj, prinse în Satu Mare. Au fost amendate și trimise acasă