Un bărbat de 36 de ani, din comuna Fildu de Jos, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins în trafic conducând un autoturism fără a deține permis.

Acesta a fost depistat în seara zilei de duminică, 9 iunie, de polițiștii clujeni, în localitatea Aghireșu. „În data de 9 iunie 2019, în jurul orei 23.50, polițiștii Postului de Poliţie Comunal Aghireșu, împreună cu lucrătorii din cadrul Compartimentului Rutier Huedin, au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Fildu de Jos, județul Sălaj, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Aghireșu, din direcția Gârbău înspre Leghia, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Articolul precedentLa Zalău a început dezinsecția. Acțiunea va dura trei zile
Articolul următorDirecția de Statistică: în aprilie, salariul mediu net a ajuns la peste 3.100 de lei. Creșteri salariale în mai multe domenii de activitate