Doi tineri, unul de 18 ani şi unul de 30 de ani, s-au ales cu dosare penale, după ce au fost surprinşi de oamenii legii conducând pe şoselele judeţului, deşi nu aveau acest drept.

Potrivit datelor făcute publice de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj, vineri, 20 iulie, poliţiştii din Rus s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 18 ani, din Fântânele Rus, a condus, prin localitate, un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie.

Două zile mai târziu, duminică, 22 iulie,  în jurul orei 18,00, poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău, aflându-se în serviciul de monitorizare și control al traficului rutier pe DN 19 B, au oprit pentru control în localitatea Porț, un autovehicul condus de un tânăr de 30 ani din Șimleu Silvaniei, care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie.

În ambele cazuri, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru conducere pe drumul public al unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Articolul precedentAnsambluri din cinci țări fac spectacol la Jibou – la festivalul „Someș, cântecele tale“
Articolul următorUn şofer beat a intrat cu maşina într-un cap de pod. Ce alcoolemie avea