Filiala Sălaj a Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, a organizat azi,11 mai, Sesiunea Interjudeţeană de Comunicări Ştiinţifice şi Metodice a Profesorilor de Matematică din judeţele Maramureş, Satu Mare și Sălaj.

Întâlnirea a fost găzduită de Colegiul Naţional „Silvania” Zalău. În program au fost înscrişi 30 de profesori cu 25 de lucrări împărţite pe două secţiuni: teoretico-ştiinţifică şi metodico-didactică, potrivit reprezentanților Inspectoraului Școlar Județean Sălaj.
Invitaţii de onoare ai acestei sesiuni, conferenţiar universitar doctor Vasile Pop de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi conferenţiar universitar doctor Dan Bărbosu de la Centrul Universitar de Nord Baia Mare – Universitatea Tehnică Cluj-Napoca au moderat activităţile pe secţiuni.
Lucrările sesiunii au fost conduse de profesorul Ioan Jecan, preşedintele filialei Sălaj a Societăţii de Ştiinţe Matematice din România. În cadrul acestei manifestări au fost sărbătoriţi şi felicitaţi profesorii Liviu Vlaicu, Valeriu Gornoavă şi Ioan Ţifrea pentru activitatea lor deosebită care a marcat învăţământul matematic sălăjean.

Articolul precedentTrei secțiuni din autostrada Transilvania, scoase la licitație. Ministrul Transporturilor a anunțat, la Zalău, termenul de depunere a ofertelor
Articolul următorȘoferul microbuzului din care a căzut copila de 12 ani, plasat sub control judiciar