Primăria municipiului Zalău invită zălăuanii la o excursie de primăvară. Este vorba despre cea de-a doua excursie din cadrul proiectului ”Circuitul Anotimpurilor” – organizată prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică în 11 mai. Potrivit organizatorilor, excursia ce se va desfășura după următorul program: ora 9.45 – punct de întâlnire – Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău; ora 10.00 – plecare din Zalău; ora 10.40 – cripta familiei poetului Jósika Miklós, din comuna Surduc, construită de poet în memoria tatălui său, în anul 1825; ora 11.30 – Biserica de lemn „Sfânta Maria”, din Letca, cunoscută sub denumirea de „biserica iobagilor” care datează din 1665; ora 12.15 – Mănăstirea „Sfânta Maria”, din comuna Rus, ctitorită din temelii începând din anul 1997 și care poartă hramul „Izvorul Tămăduirii”; ora 13.30 – casa tradițională din Răstoci; ora 14.45 – Stupina Meseșan, din Jac, cu degustare de produse apicole; ora 16.00 -întoarcere la Zalău.

Acțiunea este organizată de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău și este parte a proiectului ”Circuitul Anotimpurilor”, prin care se dorește promovarea municipiului Zalău ca punct de plecare pe diferite trasee turistice din județ. ”Acest circuit îl organizăm pentru anotimpul primăvara, urmând ca, în anotimpurile următoare, să mergem în zone care sunt cele mai frumoase în acea perioadă”, spun organizatorii. Costul excursiei este de 25 lei și acoperă cheltuielile de transport, urmând să fie suportat individual de fiecare turist.
Persoanele interesate se pot înscrie Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zalău, situat în Clădirea Transilvania, Piața Iuliu Maniu nr. 4 – 6, zilnic, între orele 9 – 17, până în 8 mai 2019, excursia fiind organizată pentru un grup de 32 de persoane.

Articolul precedent„Dăruind vei dobândi!” – O nouă acțiune caritabilă, la API Zalău
Articolul următorLa catedrala ”Sfânta Vinere” Zalău, concertul de Florii – ”Lumina lui Hristos luminează tuturor”