Un tânăr de 31 de ani, din municipiul Zalău, a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida după ce a încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Jibou. Ulterior, faţă de acesta, procurorul a dispus măsura controlului judiciar.

„În 10 ianuarie a.c., poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că tânărul a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, emis de Judecătoria Jibou, privind păstrarea distanței de 200 m față de mama sa şi locuinţa acesteia. În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cel în cauză a fost reţinut, vineri, 10 ianuarie 2020, şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar sâmbătă a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou în vederea luării unei măsuri preventive. Faţă de acesta a fost luată măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile”, au explicat reprezentanții IPJ Sălaj. 

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de încălcare a ordinului de protecție, faptă prevăzută de articolul 32, din Legea 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice.

Articolul precedentServiciul de emitere rovinietă și peaj ar putea fi întrerupt
Articolul următorAmenzi de peste 100.000 de lei