Elevi de clasa a VIII-a fac o simulare a examenului de Evaluare Nationala, la Scoala Generala "Ion Heliade-Radulescu" din Bucuresti, joi, 20 februarie 2014. (Eduard Enea)

Rezultatele finale ale examenelor din cadrul Evaluării Naționale au fost publicate în cursul zilei de azi. În urma soluționării contestațiilor, în Sălaj promovabilitatea a ajuns la 69,46 la sută față de 69,17 la sută, înainte de contestații. Rezultate finale aici.

Potrivit centalizării întocmite de Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, în urma recorectării lucrărilor, cinci elevi au reuşit să obţină medii peste cinci.

Reamintim că primele rezultate au fost publicate marți, 25 iunie. La proba scrisă de Limba şi literatura română, în județul Sălaj, s-au înregistrat: procentul de 72, 17 la sută și 33 note de 10 (zece) dintre care: 18 la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, 7 la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău, 2 la Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” Zalău, 2 la Școala Gimnazială „Silvania” Șimleu Silvaniei, respectiv câte o notă de 10 (zece) la Școala Gimnazială „Corneliu Coposu” Zalău, Școala Gimnazială „Bathory Istvan” Șimleu Silvaniei, Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” Bocșa și Școala Profesională Sîg.

Matematică – 18 note de 10

La proba scrisă de Matematică, s-au înregistrat: procentul de 59,27 la sută și 18 note de 10 din care: 7 la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, 3 la Școala Gimnazială „Silvania” Șimleu Silvaniei, 2 la Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” Zalău, 2 la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr, 2 la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” Jibou, respectiv câte o notă de 10 (zece) la Liceul Tehnologic „O. Goga” Jibou și Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” Bocșa.

Limba și literatura maternă – 3 note de 10

La proba scrisă de Limba şi literatura maternă, procentul este de 94, 41 la sută, absolvenții obținând 3 note de 10 (zece), respectiv câte una la Liceul Reformat „Wesselenyi” Zalău, Liceul Tehnologic „Petri Mor” Nușfalău și Școala Gimnazială Nr. 1 Borla. „Menţionăm că, în județul Sălaj, 6 absolvenți au reuşit să obţină media 10 la Evaluarea Naţională din acest an: 4 de la la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, 1 de la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău, 1 de la Școala Gimnazială „Simion Bărnuțiu” Bocșa”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului.

Articolul precedentPompierii au simulat o intervenție la un incendiu. Clubul copiilor Cehu Silvaniei a fost cuprins de flăcări
Articolul următorAstăzi, sălăjenii sunt aşteptaţi la ”Tradiții și obiceiuri din Sici”