Polițiștii de la transporturi desfășoară o acțiune în trenurile de călători şi stațiile de cale ferată, pentru limitarea efectelor pandemiei SARS COV-2 și creșterea siguranței călătorilor.

La data de 28 octombrie 2020, polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Sălaj, acţionează, la nivel judeţean, pentru creșterea gradului de ordine și siguranță publică și pentru verificarea respectării regulilor pentru limitarea efectelor pandemiei SARS COV-2.

La acțiune participă polițiști din cadrul structurilor de poliție transporturi, sprijiniți de jandarmi și reprezentanți ai CFR Călători.

Echipele de control sunt prezente în trenurile de călători, stațiile de cale ferată și acționând pentru păstrarea măsurilor de siguranță sanitară în rândul călătorilor.

CFR călători face apel la călători să NU urce în tren, dacă la casa de bilete li se comunică faptul că nu mai sunt locuri. Recomandarea este valabilă și pentru persoanele posesoare de abonamente/autorizații.

Este important ca pasagerii să evite aglomerația și să nu aleagă pentru destinația lor doar trenurile de la orele de vârf. Dacă vor face rezervări din timp, se pot suplimenta în mod operativ trenurile, înainte de plecare.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 98. Lovitura de… maestro al presei
Articolul următorZece şoferi au rămas fără permis de conducere pentru că nu au oprit la trecerea la nivel cu calea ferată