Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) Sălaj a eliberat, în doar şase zile, respectiv în intervalul 1-6 august, peste 600 de pașapoarte, comparativ cu 457 (creștere de 38 la sută) în perioada similară din 2017, înregistrându-se 413 cereri, comparativ cu 316 (creștere de 32 la sută) anul trecut.

De asemenea, SPCEEPS Sălaj a preluat, în perioada ianuarie-iulie 2018, un total de 2.163 de cereri de eliberare a pașapoartelor, în creștere cu 50 la sută comparativ cu primele șapte luni din 2017, când s-au înregistrat 1.440 de cereri.

În ceea ce privește eliberarea acestor acte, Serviciul a eliberat, în perioada ianuarie-iulie 2018, 1.644 pașapoarte, comparativ cu 1.418 în perioada similară din 2017 (creștere de 16 la sută).

Potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului Sălaj, mai multe detalii privind documentele necesare, modalităţile de plată a taxelor, procedura şi condiţiile în care se fac programările on-line pot fi obţinute pe pagina web a instituţiei, www.sj.prefectura.mai.gov.ro, la secţiunea dedicată Serviciului public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple, pe pagina de internet www.epasapoarte.ro la secţiunile acte necesare şi programare-instrucţiuni, precum şi pe pagina de internet a Direcţiei Generale de Paşapoarte www.pasapoarte.mai.gov.ro.

Articolul precedentDaniel Buda, europarlamentar: ”Guvernarea deficitară din ultimul an și jumătate lasă generațiilor actuale și generațiilor viitoare o Românie îndatorată, cu o justiție subjugată”
Articolul următorSărbătoare la Buciumi. O nouă ediţie a Serbărilor Castrului Roman