Timp de patru zile, poliţiştii Serviciului Rutier au desfăşurat mai multe acţiuni pentru prevenirea accidentelor de circulaţie  şi salvarea de vieţi. Celor care au pus în pericol siguranţa circulaţiei, le-au fost aplicate sute de sancţiuni contravenţionale,  fiind reţinute peste 40 permise de conducere.

În perioada 30 aprilie-3 mai, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat pentru salvarea de vieţi şi prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În acest context, poliţiştii au aplicat 315 sancţiuni contravenţionale, dintre care 167 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, patru pentru depăşire neregulamentară, două pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar diferenţa au fost aplicate pentru alte abateri.

Totodată, poliţiştii au reţinut 43 permise de conducere, dintre care 39 pentru nerespectarea regimului de viteză, patru pentru depăşire neregulamentară, două pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar diferenţa au făcut obiectul altor abateri.

Au mai fost reţinute şi trei certificate de înmatriculare.

Sursa: Realitatea de Salaj