Un tânăr de 32 de ani, din Sălaj, s-a ales cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile, după a fost prins efectuând manevra de depășire neregulamentară. Mai mult, polițiștii au constatat că bărbatul transporta aproape 100 de litri de lichid incolor, posibil alcool, fără a putea prezenta documente legale de proveniență.

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de miercuri, 3 aprilie, în timpul desfășurării activităților specifice pe linie rutieră, în afara localității Arpașu de Jos, județul Sibiu. „În data de 3 aprilie 2019, în jurul orei 09,45, în timpul desfășurării activităților specifice pe linie rutieră, pe DN 1, km. 265, în afara localității Arpașu de Jos, polițiștii rutieri au oprit un autoturism al cărui conducător auto fusese depistat efectuând manevra de depășire neregulamentară. Șoferul, în vârstă de 32 de ani, din jud. Sălaj, s-a ales cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile”, precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Totodată, în urma verificării autoturismului, polițiștii au constatat că bărbatul transporta cantitatea de 94 ,5 litri de lichid incolor, posibil alcool, destinat vânzării, fără a putea prezenta documente legale de proveniență.

În cauză s-au întocmit actele constatatoare, urmând ca, în funcție de concentrația etilică a lichidului, să se stabilească natura penală sau contravențională a activității de comercializare a produsului.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Sibiu.

Articolul precedentCadastrarea gratuită continuă în Sălaj. Primarii, aşteptaţi să încheie contracte la Oficiul de Cadastru
Articolul următorSe reabilitează Cinematograful Scala. Lucrările, finalizate până în vara anului 2020