Sălăjeanca Alice Ghile se numără printre finaliştii emisiunii – concurs „Zestrea Neamului” a postului Etno TV. Eleva Liceului de Artă „Ioan Sima” Zalău va cânta astăzi, 19 august, în finala competiţiei, ce va fi difuzată pe postul de televiziune menţionat, începând cu ora 15, alături de cunoscutul artist Marcel Pavel.

Cei care doresc să o susţină pot face acest lucru trimiţând sms la 1203 cu textul \’\’Alice Ghile\’\’. “Cu ajutorul bunului Dumnezeu şi datorită susţinerii dumneavoastră am ajuns în finala acestui minunat concurs, finală care va avea loc duminică, începând cu ora 15:00, pe Etno TV, unde voi cânta alaturi de îndrăgitul Marcel Pavel!!! Pentru cei care doriţi să mă susţineţi în continuare puteti să mă votaţi la sms 1203 cu textul \’\’Alice Ghile\’\’, a postat zălăuanca pe contul personal de Facebook.

Alice Ghile, în vârstă de 12 ani, are un palmares impresionant în urma participării la diferite concursuri de interpretare desfășurate în țară: “Delfinul de Aur“ , “Mamaia Copiilor“, “November Music Fest“, “Dor de cântec şi de joc”, “Cântec, joc şi voie bună” și foarte multe alte festivaluri de la care întotdeauna s-a întors acasă, la Zalău, cu diplome, premii și trofee.

sursa foto Facebook – Alice Ghile

Articolul precedentAstăzi: Lansare de carte la Solona
Articolul următorÎncep emoţiile Bacalaureatului de toamnă