Un eveniment rutier, în care a fost implicat un minor, s-a petrecut, zilele trecute, pe strada Simion Bărnuțiu, în apropierea unui magazin alimentar. Un adolescent, în vârstă de 17 ani, a fost acroșat de un autoturism. 

Șoferul a părăsit locul accidentului, fapt ce i-a revoltat pe mai mulți zălăuani și, totodată, i-a determinat să se implice în găsirea acestuia. În acest sens, au postat informațiile și imaginile pe care le dețin pe un site de socializare, solicitând sprijin în acest demers. „Am nevoie ca fiecare dintre voi sa fiți receptivi și sa ne sprijiniți în acest demers. Căutăm un proprietar de golf 5, mașina din imagine este reală, șofer cu #chelie și #barba. Nu pot fi mulți, avem nevoie să ne ajutați, mâine poate fi copilul vostru!!! Evenimentul s-a produs pe Str Simion Barnutiu în fata la Europan Market, în data de 07.03.2019 orele 15:30 Zalău județul SĂLAJ, FIIND IMPLICAT UN MINOR!!!”, este mesajul postat pe site-ul de socializare. 

De cealaltă parte, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate veridicitatea datelor sesizate. „În prezent, victima, un adolescent de 17 ani, nu a putut oferi informații despre conducătorul autoturismului care l-a acroșat. Există însă o persoană care susține că era la momentul producerii evenimentului în zonă, aceasta comunicându-le polițiștilor că a văzut un Golf 5, negru”, a declarat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

sursa foto FB/ReușimÎmpreună RRR

Articolul precedentAlianţa 2020 USR PLUS Sălaj își prezintă candidații la alegerile europarlamentare. Sălăjeanul Dacian Cioloș, cap de listă
Articolul următorSimularea Evaluării Naționale: începe azi cu limba română. Câți elevi din Sălaj vor susține proba