Spitalul Județean de Urgență Zalău face din nou angajări. Se caută îngrijitoare curățenie, bucătar, tehnician radiologie, precum și asistenți medicali. Persoanele interesate au la dispoziție mai puțin de două săptămâni pentru a-și depune dosarele. 

Se organizează concurs pentru un post de bucătar, condițiile necesare fiind studii generale și certificat de absolvire a cursului de calificare – bucătar. Alte două posturi vacante sunt de asistenți medicali de radiologie și imagistică medicală în cadrul Laboratorului de radiologie și imagistică medicală. Pentru ocuparea acestora nu este necesară vechimea.

Tot în această perioadă, cea mai mate unitate spitalicească din județ scoate la concurs un post de tehnician de radiologie în cadrul Laboratorului de radiologie și imagistică medicală, un post de asistent medical generalist pe durată determinată în cadrul cabinetului ORL, precum și două posturi de îngrijitoare curățenie, unul în cadrul Secției Neonatologie și unul în cadrul Secției Pneumologie.

Articolul precedentPompierii, din nou la datorie. Nu scăpăm de ploi!
Articolul următorO nouă promoţie de absolvenţi ai Universităţii Tehnice – Extensia Zalău