Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat marţi, 14 mai, pe două străzi din municipiul Zalău. Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale marţi, 14 mai, începând cu ora 9.00, pe străzile Gh. Doja şi B. P. Hașdeu din municipiul Zalău.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00.
Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Articolul precedentAdrian Man, mențiune la Olimpiada Națională de Religie
Articolul următorDin cauza neajunsurilor băneşti: tânără de 25 de ani, bătută pe stradă de concubin