Şeful Serviciului de Ordine Publică, comisarul şef, Ioan Groza, a fost împuternicit să îndeplinească funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, începând de miercuri, 22 august, din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române.

Ioan Groza, în vârstă de 44 de ani, şi-a început activitatea în anul 1993, în cadrul Postului de Poliţie Hida. După absolvirea Facultăţii de Drept Dimitrie Cantemir Cluj-Napoca, începând din anul 2000 a activat ca ofiţer operativ în cadrul Serviciului Poliţiei Judiciare şi al Serviciului de Ordine Publică. Din luna septembrie a anului 2015, Groza conduce Serviciul de Ordine Publică din cadrul IPJ Sălaj. “Din dispoziţia domnului inspector general – chestor general de poliţie Buda Ioan, începând cu data de 22 august a.c., domnul comisar şef Groza Ioan, seful Serviciului de Ordine Publică, este împuternicit, până la vacantarea temporară a postului, să îndeplinească funcţia de adjunct al şefului inspectoratului”, a precizat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Postul este vacant din luna august a anului 2017, după ce, Ovidiu Dosa s-a pensionat, la doar 49 de ani, iar conducerea instituţiei a fost preluată, prin împuternicire, de către adjunctul de la vremea respectivă, Miron Ştirb. Astfel a fost completată echipa de conducere de la nivelul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Sălaj, după ce la finele lunii mai, inspectorul de poliţie Călin Ionuţ Rolnic a fost împuternicit, printr-un ordin al Ministrului de Interne Carmen Dan să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului pentru o perioadă de şase luni.

 

Articolul precedentLa Zalău începe deratizarea, dezinsecția și dezinfecția!
Articolul următorCreşa ”Voinicel” are nevoie de bucătar. Înfiinţarea postului, aprobată de consilierii locali