Încă doi ofiţeri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcției de șef al Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Zalău.

Cei doi şi-au depus dosarele în ultima zi de înscrieri, respectiv luni, 13 august, la sfârşitul săptămânii, mai exact, până vineri, 10 august, fiind înscris doar un singur candidat. Examenul va avea loc în 29 august 2018.

Concursul se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, începând cu ora 10 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale. „Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat <<admis>> candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Potrivit sursei citate, eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, din municipiul Zalău, str. Tudor Vladimirescu, nr. 14/a, județul Sălaj. Contestaţiile se soluţionează în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere. Nota acordată după soluţionarea contestaţiilor la interviu, este definitivă.

Articolul precedentDosare penale de weekend
Articolul următorTânăr din Crişeni, prins beat la volan