Aproape 400 de persoane au fost consultate şi tratate, în doar trei zile, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Din totalul acestora, peste 120 au fost internate pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare.  

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în perioada 11 – 13 ianuarie 2019, cele mai frecvente cazuri înregistrate, mai exact 58, au fost plăgi, fracturi, traumatisme, entorse, contuzii.

La capitolul agresiuni, nici de această dată nu au lipsit cazuri, întrucât cinci persoane au ajuns pe patul de spital, prezentând politraumatisme. În acest weekend, o persoană a ajuns la UPU, fiind victimă a unui accident rutiere, iar alte trei s-au prezentat la spital mușcături de animale.

Articolul precedentChemaţi să deblocheze uşa unui apartament, pompierii au descoperit trupul fără suflare al proprietarului
Articolul următorDe Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, la Şimleu: se lansează platforma on-line ’’Eternal Echoes’’