Un bărbat de 41 de ani, din comuna Ip, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea  infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducere fără permis și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, vineri, 21 decembrie 2018, în jurul orei 15.30, un echipaj din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Nușfalău a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, care circula prin localitatea Plopiș. Întrucât șoferul, un bărbat de 41 de ani, din comuna Ip, nu a oprit la semnalul polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit în localitatea Drighiu.

La testarea cu alcooltestul s-a evidențiat o alcoolemie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările efectuate de polițiști au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul avea numerele expirate din data de 15 aprilie 2015.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducere fără permis și punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Articolul precedentArestat preventiv pentru viol
Articolul următorSălaj: Prinşi sub influenţa alcoolului la volan