Poliţiştii din Sălaj au continuat activităţile pentru supravegherea traficului rutier şi în perioada 13-15 august, context  în care au constatat trei infracţiuni la regimul circulaţiei.

Unul dintre conducătorii auto avea o alcoolemie de peste 2 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul altui şofer, rezultatul a fost pozitiv la testarea cu aparatul Drugtest.

►Prima infracțiune a fost constatată la data de 14 august, ora 20.40. Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au oprit pentru control, prin localitatea Ciureni, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Zalha.

La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 2,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►În noaptea de 14 spre 15 august, la ora 1.59, un tânăr, de 34 de ani, din comuna Crasna, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna în timp ce conducea o motocicletă pe Drumul Județean 108G, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.    

►Şi în data de 15 august au fost constatate abateri de la normele rutiere. Poliţiştii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism, care circula pe direcţia Zalău-Badon.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, din comuna Hereclean.

Şoferul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor, materialul probator va fi înaintat unităţilor de parchet competente, cu propuneri legale.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentBilanț coronavirus 16 august: 286 de cazuri noi, 5 decese
Articolul următorCulisele statului paralel | Cum s-a făcut țăndări fabrica de geamuri Buzău. Electricitatea companiei, căpușată pentru Bitcoin