Bărbatul de 57 de ani, din Zalău, Gheorghe Gurzău, implicat în accidentul de marți 19 februarie, în urma căruia o minoră de 12 și-a pierdut viața, rămâne după gratii, pentru încă cel puțin 30 de zile. 

Acesta a fost prezentat, în cursul zilei de azi, în fața instanței cu propunere de prelungire a mandatului de arestare preventivă. Magistrații au decis ca zălăuanul să fie cercetat în continuare în stare de arest preventiv.

Reamintim că este vorba de șoferul microbuzului ale cărui uși s-au deschis în mers, iar fetița de 12 de ani, care stătea pe o banca improvizată, în spatele locurilor omologate ale autovehiculului, a căzut și și-a pierdut viața lovindu-se de caldarâm.

Potrivit comunicatului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, accidentul a avut loc marţi, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, la volanul microbuzului aflându-se un bărbat de 57 de ani, din Zalău, ce efectua o cursă regulată de transport persoane pe traseul Zalău – Dioşod. Șoferul este, de altfel, și administratorul firmei de transport persoane. Copila nu a murit pe loc, decesul fiind declarat la aproximativ o oră și 15 minute din momentul producerii tragediei.

Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, fapte prevăzute de Codul Penal, potrivit datelor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Maria Cristea.

Articolul precedentLa stadionul municipal: cursuri gratuite de box pentru băieţi şi fete
Articolul următorZeci de poliţişti, trimişi în teren în ultimele zile. Au fost aplicate aproape 200 de sancţiuni