Bărbatul de 57 de ani, din Zalău, Gheorghe Gurzău, implicat în accidentul de din 19 februarie, în urma căruia o minoră de 12 ani și-a pierdut viața, a fost trimis în judecată.

Procurorii sălăjeni au finalizat dosarul și au întocmit rechizitoriul în acest caz. Bărbatul va ajunge în fața instanței și va răspunde pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Reamintim că este vorba de șoferul microbuzului ale cărui uși s-au deschis în mers, iar fetița de 12 de ani, care stătea pe o banca improvizată, în spatele locurilor omologate ale autovehiculului, a căzut și și-a pierdut viața lovindu-se de caldarâm.

Potrivit comunicatului Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, accidentul a avut loc în 19 februarie 2019, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, la volanul microbuzului aflându-se un bărbat de 57 de ani, din Zalău, ce efectua o cursă regulată de transport persoane pe traseul Zalău – Dioşod. Șoferul este, de altfel, și administratorul firmei de transport persoane. Copila nu a murit pe loc, decesul fiind declarat la aproximativ o oră și 15 minute din momentul producerii tragediei.

Articolul precedentFinanţări pentru reabilitarea monumentelor istorice. Proprietarii pot depune solicitări
Articolul următorLa Şimleu: concert de pricesne susţinut Paula Seling şi Ionuţ Fulea