Unul dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare din municipiul Zalău este Pietonizarea Străzii Unirii. Lucrările la acest obiectiv de investiții avansează zilnic, în prezent, constructorul realizează lucrări la canalizarea pluvială.

Pe strada Unirii se lucrează la canalizării pluviale care este realizată în proporție de 90%, la instalațiile electrice (90%) și la turnarea stratului de balast în fundație (85 %). De asemenea, armarea stratului de beton a ajuns la 80%.

Lucările (săpături, canalizare pluvială, turnarea stratului de balast în fundație, armarea stratului de beton a ajuns) în zona Școlii Gimnaziale ”Simion Bărnuțiu” Zalău și în Curtea Colegiului Național ”Silvania”, au fost finalizate.

În Piata Iuliu Maniu – Platoul Wesselenyi au fost finalizate săpăturile, canalizarea pluvială, iar în prezent se lucrează la turnarea stratului de balast în fundație (80 %) și armarea stratului de beton (60%).

Valoare totală a lucrărilor este de 17.512.023,76 lei fără TVA, respectiv 20.839.308,27 lei cu TVA, banii provenind din fonduri europene.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentCu drag despre România, județul Arad | Frumusețile secrete ale locului care ne duce spre Occident
Articolul următorUNTOLD, ales pentru a doua oară, în top 10 cele mai mari festivaluri din lume