Starea de sănătate a celor doi bărbați accidentați, în dimineața zilei de miercuri, 6 februarie 2019, pe o trecere de pietoni din municipiul Zalău, s-a agravat. 

„În urma impactului, cei doi pietoni au fost răniți ușor şi transportaţi la spital pentru investigaţii. Întrucât starea de sanătate a celor două victime s-a agravat, accidentul de circulaţie a fost înregistrat ca accident grav”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Reamintim că miercuri, 6 februarie 2019, la ora 06.40, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, un bărbat de 69 ani, din comuna Hereclean, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea străzii și a acroşat doi bărbaţi de 31, respectiv 64 ani, ambii din Zalău.

Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o valoare negativă, atât pentru şofer cât şi pentru pietoni. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here