Un sălăjean care transporta pe o platformă un autoturism marca Opel Astra, căutat de autorităţile din Grecia, a fost depistat joi dimineaţa de poliţiştii de frontieră de la Urziceni.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, joi, 4 octombrie 2018, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetățeanul român A.P., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza județului Sălaj. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen care tracta o platformă pe care transporta un autoturism marca Opel Astra.

În urma controlului, oamenii legii au constatat că autoturismul marca Opel Astra este semnalat ca fiind “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Grecia în anul 2015.

În cauză, autoturismul, în valoare de aproximativ 5.600 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Urziceni, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

sursa foto Adevarul

Articolul precedentSeniorii de la Centrul de zi ”Tinerețe fără Bătrânețe” au sărbătorit de ziua lor
Articolul următorSute de polițiști și jandarmi vor păzi secțiile de votare din Sălaj