Polițiștii sălăjeni au intervenit, în perioada 26 aprilie-2 mai, la 133 de evenimente, au constatat peste 40 de infracțiuni și au aplicat peste 700 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de 182.801 lei.

Pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii sălăjeni au fost permanent la datorie și în această perioadă, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranței publice, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Oamenii legii au intervenit la 133 de evenimente, din care 109 au fost sesizate prin apelul de urgență 112.

În urma activităților, au fost constatate 46 de infracţiuni, din care şapte la regimul circulației rutiere (conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis și refuz de recoltare de probe biologice), 19 au fost infracțiuni contra patrimoniului ( infracțiuni de furt și distrugere), iar diferența au constituit alte fapte.

De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 733 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 182.801 lei.

Dintre sancțiunile aplicate, 143 au fost la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 552 la regimul circulației rutiere și diferența au constituit alte abateri. „Reamintim tuturor cetățenilor că polițiștii sălăjeni acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătiți să intervină atunci când situaţia o impune”, a mai precizat sursa citată.

 

Articolul precedentPentru zălăuani: la Centrul de Cultură şi Artă, concert de muzică clasică cu intrarea liberă
Articolul următorAtenţie angajatori! Aplicaţia ”Revisal” trebuie actualizată