Aproape 400 de cadre didactice  din Sălaj susţin azi, 11 iulie, examenul de Titularizare pe post. Concursul se desfășoară la Colegiul Național „Silvania” Zalău, potrivit informaţiilor făcute publice de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj.

Accesul candidaţilor în sălile de clasă se face în intervalul 8, 00 – 9, 00. Proba scrisă va începe la ora 10, iar timpul de lucru este de patru ore.

Lucrările cadrelor didactice şi ale proaspeţilor absolvenţi de Facultate vor fi trimise, în aceeași zi, la Centrele de Evaluare din țară. Primele rezultate vor fi afișate în data de 17 iulie 2018, iar eventualele contestații vor fi înregistrate la Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și transmise către Centrele de Evaluare, în zilele de 17 şi 18 iulie 2018.

Soluţionarea contestaţiilor va avea loc în perioada 18 – 23 iulie, urmând ca rezultatele finale să devină publice în ziua de 24 iulie 2018. ”Menționăm că pentru titularizarea pe post cadrele didactice trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte)”, a subliniat Marcel Lucaciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

Participă la Concursul Naţional, într-un număr mai mare: educatoarele (95), învăţătorii (60), profesorii de educatie fizică şi sport (28), profesorii de matematică (26), profesorii de limba şi literatura română (17).

Candidaţii susţin proba scrisă din 34 discipline de învăţământ şi vor concura pentru ocuparea celor 38 de posturi titularizabile precum şi a celorlalte posturi care sunt vacante pentru o perioadă determinată. Beneficiază de cele mai multe posturi titularizabile: profesorii de educaţie fizică şi sport (7). Toate aceste posturi au fost afişate pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, încă din data de 19 aprilie 2018.

 

 

Articolul precedentSesiunea de toamnă Bacalaureat 2018: Au început înscrierile
Articolul următorLa Casa Judeţeană de Pensii Sălaj, o nouă serie de bilete de tratament la preţ redus