Peste 380 de persoane au fost consultate şi tratate, în doar trei zile, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Din totalul acestora, 99 de pacienţi au fost internaţi pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare.         

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în perioada 28, 29 și 30 septembrie 2018, cele mai frecvente cazuri înregistrate, mai exact 81, au fost plăgi, fracturi, traumatisme, entorse, contuzii, urmate de cele de gastrită, gastroduodenită, enterocolită, gastro-enterocolită – 29.

La capitolul agresiuni, nici de această dată nu au lipsit cazuri, întrucât patru persoane au ajuns pe patul de spital, prezentând politraumatisme.

De asemenea, în weekend au fost şi accidente rutiere, în urma cărora patru persoane cu multiple contuzii au fost preluate de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanță și transportate la spital.

În total, au fost consultaţi şi trataţi 383 pacienţi, din care 99 au fost internaţi pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare.

Articolul precedentCu bani europeni, municipalitatea ”face lumină” pe străzile Zalăului. Se modernizează iluminatul public
Articolul următorSălaj: Sistemul de cazier judiciar este funcţional