Un tânăr de 26 de ani, din comuna Plopiş, a fost reţinut de poliţişti azi, 29 august, cu propunere de arestare preventivă, fiind bănuit de tâlhărie calificată.

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în 28 august, în jurul orei 11, un bărbat a sesizat Poliţia despre faptul că în noaptea de luni spre marţi, 27/28 august, în jurul orei 1.30, o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa acestuia, care era închisă, dar neasigurată, iar prin folosirea violenţei şi a spray-ului iritant lacrimogen a sustras suma de 6.400 de lei,  dintr-un săculeţ care se afla la gâtul soţiei sale, în vârstă de 76 de ani.

Verificările efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Plopiş au dus la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Din prejudiciul cauzat a fost recuperată suma de 1.979 de lei.

Potrivit sursei citate, în baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul a fost reţinut şi depus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentLa Bobota, Asociaţia “Inimioare fericite” face copiii fericiţi
Articolul următorÎn Sălaj, numărul căsătoriilor este în creștere