Un tânăr de 33 de ani, din comuna Creaca, bănuit de  comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, a fost prins de poliţişti. Faţă de acesta, oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale.

Probatoriul administrat în cauză a stabilit că tânărul a pătruns în perioada 7 august 2018-12 aprilie 2019, în cinci locuințe şi anexe gospodăreşti, de pe raza localităţilor Creaca şi Brusturi, de unde a sustras diferite bunuri (drujbe, motocositoare, flex etc.), prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 3.800 de lei, potrivit informațiilor furnizate de Poliția Sălaj.

Verificările efectuate pe poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Creaca, împreună cu polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida, au dus, vineri, 19 aprilie 2019, la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Din prejudiciul cauzat, până în prezent a fost recuperat aproximativ 70 la sută.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Articolul precedentÎn Sălaj: exporturile şi importurile sunt în creştere
Articolul următorExpoziţie de artă la Cluj cu lucrări ale artiştilor din Zalău