Un tânăr de 22 de ani, din municipiul Zalău, a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale după ce a încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Zalău. Ulterior, faţă de acesta instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu.

„În data de 6 iulie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, din municipiul Zalău, cu privire la faptul că fiul ei a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, emis de Judecătoria Zalău, privind păstrarea distanței de 100 m față de ea şi locuinţa acesteia.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cel în cauză a fost reţinut, sâmbătă, 6 iulie a.c., şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar duminică a fost prezentat instanţei în vederea luării unei măsuri preventive. Faţă de acesta a fost luată măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Potrivit sursei citate, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești privind încălcarea ordinului de protecție.

Articolul precedentBacalaureat 2019: Au fost depuse sute de contestații în Sălaj
Articolul următorSubofițer de la unitatea militară din Șimleu Silvaniei, cercetat pentru contrabandă. A fost plasat sub control judiciar