Un tânăr de 22 de ani, din municipiul Zalău, a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale după ce a încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Zalău.

„La data de 30 iunie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, din municipiul Zalău, cu privire la faptul că nepotul său a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, emis de Judecătoria Zalău, privind păstrarea distanței de 100 m față de mamă”, au declarat reprezentanții Poliției Sălaj.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea luării unei măsuri preventive. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de încălcare a ordinului de protecţie.

Articolul precedentPeste 100 de amenzi și opt permise reținute de Poliția Sălaj, în trei zile. Acțiune pentru siguranță rutieră
Articolul următorEleva Carla Sabău, din nou pe podium. ”Trofeul de argint” la Festivalul Internaţional ”Ursuleţul de Aur”