Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au reținut pentru 24 de ore, o tânără bănuită de tâlhărie. 

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați  marți de un tânăr de 14 ani din Zalău, cu privire la faptul că, înainte cu câteva minute, în timp ce se deplasa pe strada Sfânta Vineri, a fost abordat de două persoane necunoscute, un bărbat și o femeie, iar femeia l-a amenințat că va folosi un cuțit dacă nu-i dă banii pe care îi avea asupra sa. De frică, acesta i-a înmânat femeii o bancnotă de 50 de  lei, după care cei doi au plecat.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat și depistat persoanele în cauză.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit că, persoana bănuită de comiterea faptei este o tânără, de 17 ani din orașul Jibou.                                 

În aceeași zi,  polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de tânără, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. 

Deși polițiștii au propus să fie dusă în fața instanței cu arestare preventivă, procurorul de caz a decis aplicarea controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

 

Sursa: Realitatea de Salaj