În aceste zile, angajații Citadin amenajează un teren de baschet în parcul din cartierul Brădet. Zona este într-o continuă modernizare.

Primele lucări de modernizare a parcului au avut loc anul trecut când au fost schimbate toate elementele de joacă. Au fost aduse tobogane noi și s-au montat mai multe echipamente de fitness pe care le pot folosi atât cei mici, cât și cei mari.

Noutatea este un teren de baschet. În aceste zile, angajații Citadin amenajează un teren de baschet pe fostul teren de fotbal de nisip. Au fost montate panourile, iar în aceste zile se lucrează la împrejmuirea terenului cu gard.

Mai mult, trotuarele vor fi reasfaltate, pe zona verde se va semăna iarbă, iar în apropierea toboganelor se vor monta protecții din cauciuc.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentAPIA primește Cererile de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină aferente trimestrului I al anului 2022
Articolul următorSpirit civic la Zalău! O tânără de 24 de ani a predat poliţiştilor o sumă de bani pe care i-a găsit lângă un bancomat