Un proiect de investiții extrem de benefic pentru tineri și copii a fost demarat de Primăria Municipiului Zalău la Stadionul Municipal. Este vorba despre construirea unui teren de sport multifuncțional, unde tinerii și copiii vor putea petrece timp și practica mai multe sporturi, informează municipalitatea zălăuană.

 
„De la startul lucrărilor se lucrează într-un ritm accelarat. Clădirea unde sunt amenajate vestiarele este ridicată și acoperită, muncitorii lucrează în prezent la finisajele interiorare.
Pe suprafața de joc a terenului de sport a fost turnat stratul de tartan care în această perioadă va fi vopsit specific terenului de baschet, fotbal, volei, handbal și tenis.
De asemenea, muncitorii au finalizat și ridicarea stâlpilor de iluminat, iar în această perioadă, muncitorii vor monta porțile și panorile de baschet. Se mai lucrează și la imprejmuirea terenului cu plasa de sarmă.
În aceste condiții, zălăuanii vor avea o baza sportivă nouă la Stadionul Municipal formată dintr-un teren multifuncțional, modern, pe care copiii vor putea practica handbal, fotbal, baschet, volei și tenis și o clădire de vestiare echipată modern”, transmit reprezentaníi Primăriei Zalău.
 
Valoarea de finanțare a proiectului este de 1.061.280,17 lei și este realizat prin Compania Națională de Investiții.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentMinisterul Dezvoltării asigură transparența deplină a plăților Programului ”Anghel Saligny”
Articolul următorAnca Alexandrescu aruncă BOMBA: Nume grele din politică și servicii, afaceri uriașe în fotbal – Dezvăluiri explozive la Culisele statului paralel