Doi sălăjeni, unul de 18 și celălalt de 23 de ani, din județul Sălaj,sunt cercetaţi de poliţiştii sătmăreni pentru furt. Cei doi ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o staţie de carburanţi din judeţul vecin.

În cursul zilei de 14 octombrie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați despre faptul că din magazinul aflat în interiorul stației de carburanți Rompetrol au fost sustrase mai multe bunuri, scrie realitateadesatumare.net.

La fața locului, polițiștii au stabilit că două persoane necunoscute, de sex masculin, au intrat în magazinul stației de carburanți de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 350 de lei. La scurt timp, au fost oprite în trafic, pe raza localității Decebal, două autoturisme care se deplasau spre municipiul Carei, în care au fost identificate cele două persoane bănuite de furt ca fiind doi tineri de 18, respectiv 23 de ani, din județul Sălaj.

În interiorul celor două autovehicule au fost identificate și bunurile sustrase, astfel prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Articolul precedentBurse de merit pentru cei mai buni elevi din judeţ
Articolul următorÎn Sălaj mai sunt angajatori care ”uită” să întocmească contracte de muncă și să acorde repaus săptămânal angajaților