Rezultatele finale ale examenului de Titularizare vor fi afişate, în cursul zilei de astăzi, 24 marţi, la sediul Inspectoratului Şcolar şi pe site-ul titularizare.edu.ro. Înainte de depunerea contestaţiilor, rata de promovare în Sălaj este de 46,89 la sută.

Comparativ cu anul trecut, când au fost doar două note de zece, anul acesta trei candidaţi au obţinut nota maximă. Reamintim că primele rezultate, înainte de contestaţii, ale Concursului de Titularizare pe post au fost afişate în cursul zilei de marţi, 17 iulie.

Potrivit datelor publicate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, 305 lucrări au fost trimise spre Centrele de Evaluare din țară. S-au inregistrat doar trei note de 10: la psihopedagogie speciala, arte vizuale si una la invatatori. Au fost obţinute 143 note între 7 și 10, 102 note între 5 și 6,99 şi 60 note sub 5.

La Titularizare 2018 s-au înscris 397 de candidaţi, dintre care 41 au absentat, 47 s-au retras, iar patru au avut lucrări anulate.

Cadrele didactice care au obţinut minimum nota 7 (șapte), la acest concurs, pot obţine unul dintre cele 38 posturi titularizabile. Pentru concurenţii care au obţinut note între 5 şi 6, 99 există şi posibilitatea de a ocupa un post pe o perioadă determinată, respectiv pe un an şcolar.

Articolul precedentA vrut să-și igienizeze cotețele de păsări, dar și-a incendiat gospodăria
Articolul următorClujean, pericol public pe drumurile Sălajului. Era beat la volan