Nu mai puţin de trei hectare de porumb au fost mistuite de flăcări într-un incendiu izbucnit în cursul zilei de astăzi – luni 21 octombrie, ora 14.18, în localitatea Băbeni. Pentru stingerea flăcărilor, s-a solicitat sprijinul pompierilor jibouani din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ISU ”Porolissum” Sălaj. Potrivit acestora, ajunşi la faţa locului s-a constat faptul că incendiul a cuprins vegetaţie uscată, lan de porumb cules şi necules, iar pompierii au acţionat pentru lichidare. Deocamdată nu se cunoaşte cauza care a dus la producerea incendiului, fiind făcute cercetări în acest sens. Cel mai probabil, în zonă, un gospodar a realizat lucrări de igienizare, prin aprinderea resturilor vegetale scăpând de sub control flăcările care s-au extins la lanul de porumb.
Tot în cursul zilei de astăzi pompierii de la Garda Nuşfalău au fost solicitaţi să stingă un incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Nuşfalău. La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială, iar flăcările au fost lichidate cu repeziciune.

Sursa foto: www.mesageruldesibiu.ro

Articolul precedentBani de transport pentru profesorii navetişti. Decontul, pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local
Articolul următorS-au stabilit spațiile de afișaj electoral din municipiul Zalău