Două persoane, bănuite de comiterea a două furturi, au fost prinse de poliţiştii din Sălaj. În ambele situaţii au fost întocmite dosare penale.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Poliției Sălaj, poliţiştii din Jibou au identificat în data de 3 martie 2020, un adolescent de 15 ani, din Jibou, care în noaptea de 1 spre 2 martie a sustras dintr-un autoturism, care se afla închis, dar neasigurat, un radiocasetofon şi suma de 200 lei. Până în prezent, din prejudiciul cauzat s-a recuperat radiocasetofonul.

 În aceeaşi zi, respectiv 3 martie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Băbeni au identificat autorul unui furt comis în noaptea de 24 spre 25 februarie 2020, în persoana unui bărbat de 42 de ani, din judeţul Braşov. „Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul a pătruns într-o anexă a unei locuinţe, ce aparţinea unui bărbat din localitate şi a sustras un motofierăstrău în valoare de 500 lei. Paguba a fost recuperată”, au declarat reprezentanții IPJ Sălaj. 

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru infracţiunea de furt calificat.

Articolul precedentDosar penal pentru distrugere
Articolul următorPeste 10.000 de controale ANSVSA în luna februarie, la producători din industria de morărit și panificație