Un accident deosebit de grav a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1, în zona localității Bănești, județul Prahova. Din primele informații, evenimentul rutier ar fi fost provocat de un sălăjean, ce se afla la volanul unei autoutilitare. Două persoane și-au pierdut viața, iar alta a fost grav rănită.

Accidentul s-a petrecut în zona Bisericii Călătorului din localitatea Bănești, județul Prahova, pe sensul de mers către Ploieşti, fiind implicate trei autoturisme, scrie realitateadeprahova.net.

Din primele informații, se pare că o autoutilitară, în timp ce se deplasa pe sensul către Ploiești, a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite parțial pe partea carosabilă.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, conducătorul autoutilitarei este un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Sălaj. Cele două persoane decedate, respectiv doi bărbați de 32 de ani, respectiv 36 de ani, dar și persoana rănită grav, un tânăr de 23 ani, sunt din Florești. Potrivit sursei citate, se pare că victimele au oprit autoturismele pe marginea drumului, întrucât unul dintre autoturime făcuse pană.

Articolul precedentIncendiu de proporții la un adăpost de animale. Zeci de vaci și viței au pierit în flăcări
Articolul următorMilitarii șimleuani au defilat în Bihor. Au luat parte la parada dedicată Centenarului Oradiei