Un tragic accident de circulaţie s-a petrecut în seara zilei de sâmbătă, 21 iulie, în localitatea sălăjeană Gîlgău. Un tânăr de 30 de ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în jurul orei 23, un bărbat de 57 de ani, cetățean olandez cu reședința în localitatea Satulung, județul Maramureș, în timp ce a conducea autoturismul proprietate personală pe DN1C, în localitatea Gâlgău nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care ce se afla în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului, pietonul, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Gîlgău, a decedat, iar conducătorul auto şi-a continuat deplasarea până în localitatea Satulung.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 24,00, cetăţeanul olandez a anunţat accidentul poliţiştilor din localitatea Şomcuta Mare, judeţul Maramureș. Şoferul a fost testat cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

Articolul precedentDin 22 iulie: Pensiile se pot plăti nu doar la domiciliul pensionarului, ci şi la reşedinţa acestuia
Articolul următorAccident pe DN 1F: Doi tineri au fost răniţi