Tânărul de 31 de ani, din Vaslui, arestat preventiv în luna august, sub acuzațiile de viol, lipsire de libertate și furt calificat, victima acestuia fiind o zălăuancă, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat la 9 ani și 8 luni de închisoare. 

Soluția a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Zalău. Bărbatul a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru viol, trei ani pentru lipsire de libertate şi doi ani pentru furt calificat. Instanţa a contopit pedepsele aplicând pedeapsa cea mai mare, plus un spor de o treime din celelalte două, rezultând 9 ani şi 8 luni.

Reamintim că totul s-a întâmplat în noaptea de 9 spre 10 august 2019, în jurul orelor 02:30-03:00, Poliția Municipiului Zalău fiind sesizată la ora 07:00, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. „În data de 10.08.2019, ora 07:00, Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată de o persoana de sex feminin de 40 ani din Zalau ,cu privire la faptul că în jurul orelor 02:30-03:00, în timp ce se afla la un club din Zalău cu intenția de a merge acasă a fost rugată de către un bărbat să-l ducă și pe el la locul de cazare (o pensiune din Zalău), bărbat cu care se cunoscuse în club. Cei doi au plecat cu mașina persoanei vătămate iar pe drum sub constrângere și amenințări persoana vătămată a fost obligata să meargă pe un teren viran în spatele Autogarii Zalău, unde a întreţinut relaţii sexuale şi a fost deposedată de un telefon mobil”, a declarat sursa citată.

Articolul precedentLa Centrul de Cultură, festivalul-concurs ”Mândru Cântec Sălăjean”
Articolul următorTânăr prins beat la volan, noaptea trecută, în Zalău