Reprezentanţi ai filialelor din Transilvania a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război (ANVR) au vizitat, în cursul zilei de astăzi, 26 septembrie 2018, Prefectura Sălaj. Au fost primiţi de subprefectul Vegh Alexandru, alături de directorul de cancelarie Dan Chiş şi şeful de serviciu Mircea Ciocian, potrivit unei informări a instituţiei. Din delegaţie au făcut parte şi generalul de brigadă (r) Dănilă Ion, secretarul general al Asociaţiei.

Întâlnirea a debutat cu un moment de reculegere în memoria fostului preşedintele al filialei Sălaj a ANVR, Teofil Dreptate.

Suprefectul Vegh Alexandru a precizat faptul că Instituţia Prefectului a avut, de-a lungul timpului, o colaborare foarte bună cu filiala judeţeană a ANVR, chiar dacă numărul membrilor asociaţiei a scăzut foarte mult în ultimii ani, astfel încât, în prezent, în Sălaj mai există doar 31 de veterani de război. 

În acelaşi context, Mircea Ciocian a făcut o prezentare a judeţului Sălaj, oaspeţii mulţumind pentru ospitalitate şi atenţia acordată.

Articolul precedentElevi de la „Mihai Viteazul”, în schimb de experienţă în Franța
Articolul următorMunicipiul Zalău – pe podium la ”Gala Regio” 2018