Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, continuă cercetările într-un dosar penal privind infracțiunile de viol, violare de domiciliu şi lovire sau alte violențe, fapte comise, ieri,20 februarie, în comuna Şimişna.

Bănuit de comiterea faptelor este un bărbat de 39 de ani. Acesta a fost reținut de polițiști.

„În fapt, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 12.00, Poliția a fost sesizată prin plângere, de către o femeie, despre faptul că un bărbat, din comuna Şimişna, s-a deplasat la locuinţa acesteia în după-amiaza zilei de 17 februarie a.c., ora 18.30, a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de acces, şi, prin constrângere, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Şimişna, au dus în scurt timp de la găsirea bărbatului.

Acesta a fost reţinut, joi, 20 februarie şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol, lovire sau alte violențe şi violare de domiciliu.

Articolul precedentPrin Casa Județeană de Pensii, peste 80 de bilete de tratament
Articolul următorLeul atinge un nou minim istoric în raport cu euro. Moneda naţională se depreciază şi în raport cu dolarul american