Polițiștii sălăjeni au continuat acțiunile pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. Peste 200 de infracţiuni au fost constatate de poliţişti în mai puţin de o lună.

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a acționat, în perioada 20 august-15 septembrie 2018, cu efective mărite pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pe perioada sezonului estival 2018.

Potrivit reprezentanților Poliției Sălaj, în perioada menționată, oamenii legii au constatat 207  infracţiuni, din care 27 la regimul circulaţiei rutiere, 92 contra patrimoniului, iar diferenţa au constituit alte genuri de infracţiuni, şi au surprins în flagrant 27 de persoane.

Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială prevăzute de Legea 61/1991 republicată, oamenii legii au aplicat 455 de sancțiuni contravenționale.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au acționat la nivel judeţean, în urma abaterilor constatate fiind aplicate 2578 de sancțiuni, din care 14 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 727 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar diferenţa au constituit alte abateri.

De asemenea, au fost reţinute 130 de permise de conducere (65 pentru depăşirea cu mai mult de 50 Km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv) şi 48 de certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 725.770 lei.

Articolul precedentBursă de locuri de muncă organizată la cererea unui angajator. Se caută muncitori!
Articolul următorGastritele, fracturile şi entorsele, în topul urgențelor medicale la Spitalul Judeţean Zalău