Peste 300 de persoane au fost consultate şi tratate, în doar trei zile, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Din totalul acestora, 114 de pacienţi au fost internaţi pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare.  

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în perioada 7-9 decembrie 2018, cele mai frecvente cazuri înregistrate, mai exact 74, au fost plăgi, fracturi, traumatisme, entorse, contuzii.

La capitolul agresiuni, nici de această dată nu au lipsit cazuri, întrucât două persoane au ajuns pe patul de spital, prezentând politraumatisme.

De asemenea, în weekend au fost şi accidente rutiere, în urma cărora patru persoane cu multiple contuzii au fost preluate de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanță și transportate la spital.

În perioada menţionată, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău au fost consultaţi şi trataţi 379 de pacienţi, din care 114 au fost internaţi pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare.

Articolul precedentDin agenda pompierilor: 80 de intervenţii în doar şapte zile
Articolul următorGhiozdane complet echipate pentru 33 de copii din Sălaj