Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au deschis două dosare penale pentru infracţiuni de înşelăciune. Fapte au fost comise miercuri, 29 mai, victime fiind două persoane din Zalău. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, în de 30 mai 2019, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 51 de ani, toţi din judeţul Covasna,  bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune.

„Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit că, la data de 29 mai a.c., cei în cauză s-au prezentat la locuinţele a două persoane, din municipiul Zalău, pentru a efectua lucrări de de reparaţii la acoperişul locuinţelor. Într-un caz părţile s-au înţeles la suma de 2000 lei, iar la finalul lucrării i-au cerut propietarului suma de 7030 lei, bani pe care bărbatul i-a dat bărbaţilor. În celălalt caz, înţelegerea a fost contra sumei de 3000 de lei, iar la finalul lucrărilor, proprietarul le-a plătit 8500 de lei”, a declarat sursa citată.

Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost identificate, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Articolul precedentGrădinițele din Sălaj, deschise pe timpul verii. Azi – ultima zi pentru depunerea cererilor
Articolul următorUn nou focar de pestă porcină a fost confirmat în Sălaj